Auxiliar administratiu/va

FEM AEBALL destacada

AEBALL amb la col·laboració del SOC ha posat en marxa diversos Programes d’Ocupació en el qual s’ofereix un contracte mínim de 6 mesos, en el qual es treballarà i es rebrà formació.

Les persones interessades han de tenir disponibilitat per poder compaginar formació i treball durant sis mesos. La jornada laboral serà parcial (normalment serà el 75% de la jornada) i fins jornada completa es realitzarà formació professionalitzadora.

La formació és part d’un Certificat de Professionalitat d’Administració, de manera que els candidats interessats a participar en el procés de selecció NO poden tenir estudis de Cicles Formatius de la branca d’Administració.

Els seleccionats treballaran en empreses de l’Hospitalet i Baix Llobregat.

Salari segons conveni de l’empresa.

Els perfils que estem buscant son els següents:

– Auxiliar Administratiu Comercial (2 vacants)
– Assessor Immobiliari (2 vacants)
– Auxiliar Administratiu (4 vacants)

Requisits mínims:

  • Edat entre 18 i 29 anys.
  • Formació FINALITZADA: Els interessats han de tenir una d’aquestes tres formacions finalitzades: ESO, Batxillerat o un CFGM (que NO sigui d’Administració). Es comprovarà els estudis amb el SOC.
  • Estar inscrits a l’Oficina de Treball com a demandants d’ocupació.
  • Els joves seleccionats hauran de comprometre’s a rebre formació i orientació durant els sis primers mesos de contracte.
  • Experiència en tasques administratives, atenció al client, etc.
  • Ofimàtica a nivell d’usuari.
  • Català / Castellà. Es desitja altres idiomes.
  • Persona responsable i treballadora.

La contractació mínima serà de 6 mesos.

INCORPORACIÓ IMMEDIATA. Si vols participar en el procés de selecció, envia el teu CV a rrhh@aeball.net amb la Referència FEM-Admon-Immo amb la fotocòpia del títol dels estudis finalitzats i la fotocòpia d’estar inscrits a l’Oficina de Treball com a demandants d’ocupació. Les entrevistes de selecció es realitzaran durant la propera setmana.