Tens més de 30 anys i estàs a l’atur? Busquem Auxiliars Administratius i Responsables de Taller

Imagen destacada

 

AEBALL amb la col·laboració del SOC ha posat en marxa novament el Programa “30 PLUS” en el qual s’ofereix un contracte mínim de 6 o 9 mesos inicialment, i on es treballarà i es rebrà formació. És un Programa que va dirigit exclusivament a persones amb 30 anys o més.

Característiques del Programa: 
-Els candidats han de tenir disponibilitat per poder compaginar formació i treball.
-La jornada de treball serà parcial (es treballarà 35 hores a la setmana i es realitzà 5 hores de formació).
-El sou serà segons conveni i categoria professional per les hores treballades (les 35 setmanals).
-El perfil de les persones a contractar han de ser candidats que es trobin a l’atur, inscrits al SOC com a demandants d’ocupació, i preferiblement amb baix nivell formatiu.

Hi ha 30 places a cobrir de:

 • Auxiliar Administratiu/va: Empresa ubicada a Viladecans.
  Funcions: Introducció dades, comptabilització de documents bancaris, factures, conciliació de comptes, revisió liquidació despeses, gestions generals d’administració. Imprescindible Català i office.

 • Auxiliar Administratiu/va – Atenció al Client: Empresa ubicada a Barcelona.
  Funcions: Atenció al client i atenció telefònica. Imprescindible Català i office.
 • Auxiliar Administratiu/va Comercial : Empresa ubicada a Cornellà.
  Funcions: Atenció al client, tramitació de comandes, atenció telefònica maneig xarxes socials, prospecció de mercat, etc.  Imprescindible Català i office.
 • Responsable Taller: Empresa ubicada a Cornellà.
  Funcions: Recepció mercaderies, preparació materials per a obra, reparació de petites coses de manteniment. Persona organitzada. Coneixements mínims d’electricitat.

INCORPORACIÓ IMMEDIATA.

Si vols participar en el procés de selecció, envia el teu CV a rrhh@aeball.net amb la referència de l’oferta que us interessi: 30-AuxliarAdministratiu, 30-Taller. També es necessari enviar la fotocòpia d’estar inscrits a l’Oficina de Treball com a demandants d’ocupació. 

Si voleu més informació sobre el programa, apunta’t a la Sessió d’Orientació que tenim prevista realitzar el proper 8 de febrer: INSCRIPCIÓ A LA SESSIÓ