Xarxa de suport del CP 3Voltes Rebel

xarxa3v

En aquesta complexitat de crisi sanitària, que ens confina a casa cal demostrar més que mai que som xarxa, que som solidaritat i que som força. Tot i no disposar del Casal físicament per reivindicar-nos o donar-nos les cures, no ens podem aturar. L’actual i futur context laboral, protegir entre totes les més precaritzades i perjudicades per la gestió que estan fent els governs, el suport tant necessari a les nostres davant la pandèmia, les que estan en situació de risc, enfontir-nos per sortir amb la veu més forta i més clara quan els carrers deixin de ser de ningú i tornin a ser nostres, han de ser ambicions a cultivar en aquests dies. 

Cal cuidar-nos i cal no abandonar-nos, seguir preparant la lluita que promet ser intensa. Us convidem a les sòcies i col·lectius del casal a fer servir la nostra xarxa per seguir sumant, i utilitzar els recursos que el Tres Voltes us pugui donar en la distància. 

A hores d’ara la Xarxa de Suport 3VR, us necessita per fer una bona feina. Uniu-vos, demaneu ajuda o feu difusió per a que arribi a totes les veïnes:

xarxa3vcartellerisxarxa3valtresinfos