Joves Jo+

JovesJo+

S’han obert noves inscripcions del programa Joves Jo+ de Barcelona activa. Hi ha 4 formats destinats a diferents perfils de joves i diferents interessos. 

Descobrir, Aprendre i ocupar-te
No saps què vols fer o vols formar-te per trobar feina? T’acompanyem amb orientació i formació per treballar als sectors de les instal·lacions, construcció, mecànica de vehicles elèctrics, hostaleria i restauració, comerç i imatge personal.
Més informació

Treballa al comerç de proximitat
Has pensat mai ser dependent/a? Ara tens l’oportunitat de formar-te en comerç alimentari de proximitat i elaboració de productes i tenir experiència laboral als mercats i comerços de barri.
Més informació

Joves IT Academy
T’agrada la informàtica i el desenvolupament web? Forma’t per fer de desenvolupador/a front-end, una de les professions amb més futur, amb el suport d’un mentor professional del sector TIC i amb acompanyament en el procés de cerca de feina.
Més informació

Acceleradora laboral
Vols agafar impuls per trobar feina en sectors de futur? Especialitza’t en mobilitat elèctrica, SAP logística, anàlisi de dades, màrqueting digital, animació 3D, promotor/a en inserció laboral i ocupa’t més de pressa amb el nou espai intensiu i col·laboratiu de cerca de feina.
Més informació

Pots consultar més informació d’aquests programes en aquest enllaç
Inscriu-te aquí
O contactant a:
– Telèfon: 678 09 09 21 / 670 56 10 95
ocupaciójoves@barcelonactiva.cat