L’ESStoig, Cooperativa de joves i per a joves

Aquest any a Les Basses vam acollir la segona edició del programa Cooperativa de Joves, coordinat per Labcoop i l’Escola Lliure el Sol. Tot i les dificultats que s’han presentat durant aquests mesos, i gràcies a l’implicació de les joves i les noves tecnologies, s’ha pogut finalitzar amb èxit aquest projecte. 

L’ESStoig neix amb la motivació d’apropar l’Economia Social i Solidària (ESS) i els seus valors al jovent de Barcelona. Ofereix un directori digital de tallers i formacions universitàries i post-universitàries. 
Per altra banda també vol fer servir l’humor per fomentar el pensament crític entre el jovent, tant pel que fa a temes relacionats amb el consum com per donar a conèixer els valors que promou el model cooperativitsta. 
El punt fort del projecte, és la cerca de pràctiques en entitats de l’ESS per a estudiants. Des de l’ESStoig es demana a les entitats vinculades aquest sector que els ajudin a construir un mapa de les necessitats respecte a la incorporació de persones en pràctiques i així donar més a conèixer aquest sector entre els estudiants. Enquesta per a entitats

Podeu obtenir més informació de l’ESStoig a través de:
– el web: https://esstoig.wordpress.com/
– Instagram: https://www.instagram.com/esstoig/
– Twitter: @esstoig

esstoig