Neteja professional d’edificis i locals COVID-19

neteja

El Programa Integral de Qualificació i Ocupació ofereix un curs gratuït adreçat a joves migrants de 16 a 29 anys que inclou una formació específica en neteja professional d’edificis i localsAquest curs està finançat per la Cambra de Comerç de Barcelona. A Bayt al-Thaqafa es volen fer formacions com el curs de neteja ajudar a cobrir l’oferta formativa escassa que hi ha per aquests i aquestes joves, i fer-la adaptada a les seves necessitats.

 

El curs inclou:

Del 17 de maig al 26 de juliol de 2021.

Horari: de dilluns a divendres, de 9 a 14h.

La formació té una durada de 150h de formació específica en neteja professional i 65h en competències transversals. Modalitat presencial.

 

Objectius

-Adquirir les competències necessàries per a la neteja professional de superfícies i mobiliari en edificis i locals seguint els protocols establerts derivats de la situació de COVID19.

-Millorar l’ocupabilitat i habilitats socials de les persones participants.

-Dotar de les capacitats necessàries que permetin a les persones dissenyar i aplicar el seu propi itinerari professional i estimular-les en la presa de decisions.

-Generar oportunitats laborals per les persones participants.

 

Requisits

-Tenir residència legal i permís de treball.

-Joves amb o sense nacionalitat espanyola pertanyents a famílies migrades i en risc de vulnerabilitat social.

-Tenir més de 16 anys i menys de 30 anys.

-Complir els criteris d’admissió al programa de garantia juvenil i estar inscrit, es pot fer el tràmit en cas de no tenir encara el certificat.

-Tenir el nivell bàsic de castellà

 

Per preinscriure’s al curs, heu d’omplir el formulari que trobareu en aquest enllaç. Us trucaran per fer una entrevista entre el 12 i el 30 d’abril.

Per a més informació: txus.velasco@bayt-al-thaqafa.org o a raquel.rueda@bayt-al-thaqafa.org

 

– Més informació