MURBA

MURBA és un projecte artístic i comunitari organitzat per Joventut, Ajuntament de Barcelona.

La proposta consisteix a proporcionar visibilitat, identitat i singularitat als Espais Joves de Barcelona a través d’intervencions murals en les seves façanes. El projecte Murba s’estrena en els Espais Joves de Les Basses i La Fontana en els mesos de novembre i desembre de 2021 després de diversos processos participatius i artístics realitzats amb les/els joves. B-MURALS Centri d’Art Urbà ofereix suport tècnic i assessorament artístic per la implementació del projecte.
En aquesta primera experiència, treballem conjuntament amb els artistes Berni Puig a la Fontana i Camil Escruela i DEIH a Les Basses.

Les Basses l’activitat consisteix en un procés artístic, a través de tallers de grafiti impartits per l’artista Camile Escruela en el que es crearan obres sobre plafons que quedaran exposades a la terrassa de Les Basses. Aquest 1r procés serà la font d’inspiració que servirà per decidir la temàtica que donarà continuïtat a l’obra mural que l’artista DEIH acabarà realitzant a la porta d’entrada de Les Basses.
A La Fontana el procés participatiu se centrarà en la intervenció mural a la façana de l’equipament i a les arcades de l’interior, amb la participació de les joves i l’artista Berni Puig.

 

Més informació 

 

 

 

 

 

 169-MURBA