Cursa’t. Vine, tria i forma’t

Fira d'entitats formativesSi tens entre 16 i 35 anys, i no saps què fer i vols formar-te, vine el divendres 27 de gener a l’auditori de l’Espai Jove Les Basses de 10 a 14 h., organitzem una fira d’entitats que fan diverses formacions, i en un sol matí podràs trobar un munt de cursos gratis al districte de Nou Barris, i als quals t’hi podràs inscriure!

Si vols treballar en el sector de la:  seguretat, construcció,  muntatge i instal·lacions, atenció al client, marketing, noves tecnologies, hosteleria, etc.  aquesta és la teva fira. De ben segur que trobes o descobreixes el curs que t’interessa!

Les entitats que hi participen són: la Fundació Adsis, Fundació Ared, Autocupació, Bridge Mobility, Impulsem, TAU For&mar,  Formar-te Espai de Futur, Fundació Intermedia, Amifesa Formació, Cooperativa Reflexes, Sinergia Team & Training, Fundación Esplai, Gabinete de Recolección Industrial, PES Cruïlla, Barcelona Activa, Fundació Joia, Consorci d’Educació de Barcelona, UTE Salesians Sant Jordi i Fundació El Llindar (EM2O), Fundació Pere Tarrés.

També hi haurà un espai on podràs resoldre qualsevol dubte que tinguis en temes d’estudis o treball amb persones especialitzades i recursos gratuïts. 

T’esperem, l’entrada és gratuïta, no t’adormis, vine i sortiràs amb un munt de cursos que pots fer i que t’ajudaran a trobar feina!! 

+ info a:

telefon932 563 602

whatsapp608611880 (només whatsapp)

 

envelopeejdinamitzacio@lesbasses.org | pijnoubarris@bcn.cat

Foto cursat