9a Edició CINEMA THE WARRIOR

Àmbit: Auditori Les Basses
Hora: 17:30
Preu: Gratuït


Diumenge 28, 17.30 h

Cinema The Warrior és una manera alternativa de veure cinema de sèrie B (o Z). La sala es converteix en una festa i passar-ho bé és la nostra premissa, una bona teràpia de riure.

Horaris:
17:30 – Obertura de portes
18:00 – Robowar
19:30 – Pausa, per a vicis.
19:50 – (per aclarir)
20:00 – Devil’s Dynamite
21:30 – Fi. A casa!

Des del seu FB ens expliquen: https://www.facebook.com/cinethewarrior/

-Sobre la beguda i el menjar:
Tindrem cerveses artesanes a preus populars, creació dels druides i mestres cerveseros: El pata brewers. Si anaves a beure una altra cosa la pots portar sense problema amb tu. I el menjar com sempre, porteu-vos el que vulgueu.
-Sobre les pelis:
Robowar (Robor dóna Guerra) – 1988
L’explotation italià de Predator. Recordeu  el Cinema The Warrior quan vam posar Terminator 2 a la italiana i que copiava a Aliens, el retorn? Doncs és del mateix director, Vicent Dawn, que aquesta vegada copia descaradíssimament la pel·lícula de McTiernan. Actors sobreactuats, militars preparadíssims però no, guerrillers violadors perquè sí, una paia perquè sí, gent caminant per la selva sense parar, un experiment militar que tracta de salvar la pel·lícula però no, i que recordarà descaradament a Robocop… Tota aquesta merda i molt més en aquesta versió MALAMENT de Predator.
Trailer: 
 
Devil’s Dynamite (El diablo de la dinamita) – 1987
Primera pel·lícula de la trilogia Robo-warrior de la Filmark. Ninjes, Vampirs, màfies, monjos, nens ximplets i un robocop de cartró és el que trobaràs en aquesta delirant cinta. Realment no puc parlar molt de l’argument perquè ni jo, a dia d’avui, sabria explicar-ho… Màfies que controlen els negocis del joc, un paio que és el puto amo recentment sortit de la presó i tothom el vol atrapar, uns monjos dolents que desperten vampirs i un anormal vestit de paper d’albal que lluita de manera ridícula. En la línia de Tomas Tang. Avançament (oju, spoilers!): 
 

Organitza: Cinema The Warrior.

http://cinethewarrior.blogspot.com.es

Entrada Gratuïta