IOGA

Inici: 28/09/2016
Final: 30/11/2016
Horari: 18:30 - 20:00
Professor: Johnny
Dies: Dimecres de 18.30 a 20 h
Preu: Joves de 15 a 25 anys 35.94 € / majors de 25 anys: 47.37 €
Àmbit: Salut i Esport
Comparteix:


Taller per iniciar-se a la mil·lenarària pràctica oriental per coordinar cos i ment.
El ioga forma part de la cultura hindú des de fa milers d’anys. La paraula ioga, que deriva del sànscrit, significa unificar o armonitzar.
El hatha ioga és la branca més pràctica del ioga i la més coneguda a occident.
Consisteix en un sistema d’exercitació de tècniques de postures físiques, respiració i relaxació, que beneficien no només al sistema motriu, sino també al sistema nerviós, a les glàndules i als órgans vitals, promovent la salud completa.
El hatha ioga suposa un sistema d’exercicis que estiren, fortaleixen, tonifiquen, alinien i milloren la salud del nostre cos.
A més, desenvolupa un estat de calma mental i estabilitat emocional. Per tant, el ioga és únic i es diferencia d’altres tipus d’exercicis pel fet de centrar-se en tot el cos i la ment. El ioga és apropiat i adaptable a tothom i a totes les edats, a qualsevol nivell de forma física, pes, religió… No és un exercici competitiu i permet a cada individu treballar dins dels seus propis límits i sentir els seus beneficis.

 BENEFICIS DEL IOGA
-El ioga és un sistema de durada per a mantenir la salud, revitalitza el cos i ajuda a contrarrestar el deteriorament físic general degut a l’envelliment i/o al excés de tensió.
.-Millora la coordinació, i equilibra el cos.
-Contrarresta els símptomes de l’estrés, com a malestar físic i emocional, inestabilitat emocional, depresió, ansietat, frustració, baixada de defenses, tensió muscular, manca de concentració.
-Potencia la concentració, la claretat i serenitat mental.
-Ajuda a aprendre a relaxar-nos.
-Fomenta una sensació de benestar, d’equilibri i de realització personal.

Dimecres de 18.30 a 20 h