Qui som

Les Basses és un equipament juvenil, públic i municipal del districte de Nou Barris, situat al barri del Turó de la Peira.

Entenem el projecte global de  Les Basses  des de dos àmbits: un àmbit sociocultural que ofereix recursos de cultura i lleure per estimular la creativitat i participació social dels joves i un altre  sociolaboral  amb serveis d’orientació, assessorament i acompanyament en la recerca de feina i/o formació.

Les Basses  podràs assajar música, dansa, actuar a l’auditori, demanar aules per a reunir-te i/o estudiar, assistir a la nostra programació de concerts, de teatre i dansa o inscriure’t als nostres tallers o activitats programades.


Les Basses
  disposa de 1.850 m2 distribuïts en diversos espais:

L’auditori, apte per a tot tipus d’arts escèniques; concerts, teatre, conferències… Compta amb 400 m2, capacitat per a 236 persones, graderies i un escenari de 10 x 8 m.

Bucs d’assaig. Dues cabines insonoritzades i climatitzades amb armaris independents, equip de veus i backline que es lloguen principalment a grups i músics de la zona.

Sales de ball. Dues sales amb miralls, especialment destinades a activitats d’expressió corporal, dansa i esport.

Aules. Cinc aules on es realitzen tallers, reunions, xerrades…

Servei infoJOVE Nou Barris. El punt d’informació es situat a  Les Basses  des de gener del 2015. Et donem tota la informació per a resoldre els teus dubtes i som la porta d’entrada a tots els serveis i recursos de la ciutat.  És un servei municipal per a joves de 12 a 35 anys que ofereix orientació i assessorament sobre temes del seu interès: estudis, beques, cerca de feina, ofertes i bonus culturals, esports, turisme, habitatge, mobilitat internacional, salut jove, entre d’altres.


Contacte

Tel. 93 256 36 00

info@lesbasses.org

C/ Teide 20, 08031 Barcelona

Subscriu-te als nostre butlletins

 Com arribar-hi a Les Basses…

public-transport-subwayMetro L5 Vilapicina

icon

V27 / 19 / 32 / 39 / 45 / 47 / 50 / 51 / 87 / 102 / 117 / 122 / 132 / 185 / N4

Vine a l’Espai Jove Les Basses, t’hi esperem!!!